ACTA 24.04.14

ACTA ASSEMBLEA DIJOUS 24.04.14

Ordre del dia

  • Difusió Vaga de Dones
  • Vaga mixta o no mixta
  • Economia: Cost de les octavetes i en el futur com fer-les
  • Organització de l’Assemblea al Clot.
  • Bloc Feminista a la mani del 1er de Maig

Comencem l’assemblea parlant de la difusió i s’assenyala que les nostres assemblees haurien d’anunciar-se a l’Agenda de Ca la Dona – però no es decideix qui s’encarregarà de notificar-les.
Economia: Les darreres octavetes, com no hi havia temps per fer-les, es va anar a una copisteria i es deuen 63 € a una companya. Com érem poques no es va plantejar com tornar aquests diners, és un tema que està pendent.
Es va assenyalar de que les properes es poden fer entre vàries companyes a la feina o bé buscar una copisteria més econòmica.
Organització Assemblea al Mercat del Clot
Es distribueixen els rols a tenir en compte: Exemples de lluites actuals, Lectura del manifest, control dels temps d’intervenció, convidar a participar a les assemblees i començar a crear comités de vaga, etc.
Una companya confirma que el sò ja està avisat
Falta conectar amb dones implicades en col·lectius en lluita: Panrico, FNAC, Sindillar, etc.
Una companya es responsabilitza de posar-se en contacte amb CGT per assegurar la presència de dones el dissabte al mati al Clot.

  • Bloc Feminista a la mani del 1er de Maig

Caldrà difondre el bloc per les xarxes socials i es decideix trobar-nos a les 16h. a Ca la Dona per fer la pancarta i preparar les intervencions pel megàfon.
Propera intervenció Centre 3 Lliris de Gràcia, dia 29.04 sortim en un cartell però sembla que ningú està al corrent. Ens informarem.
Propera assemblea dia 7 de Maig a les 19h. a Ca la Dona

PROPERS PUNTS A TRACTAR A LA PROPERA ASSEMBLEA:

Proposta Centre 3 Lliris de Gràcia de fer una assemblea oberta al Mercat de Gràcia el proper dia 17.05 a les 12h.
Les noies del grup feminista del centre es comprometen a fer la difusió.

Proposta de participar a la Trobada d’Unitat Popular (Escola Mediterrània de la Barceloneta, Passeig Marítim de la Barceloneta, 5) per divulgar la Vaga de Totes dissabte 7 de Juny.

Acerca de Vaga de Totes

Assemblea de dones, lesbianes i trans, que lluita des del feminisme per la reivindicació del treball domèstic i de cures com a motor de canvi. vagadetotes@gmail.com
Esta entrada fue publicada en Acta-assemblea y etiquetada . Guarda el enlace permanente.