Crida per preparar JUNTES el 8 de març | #VagaDeTotes València |

Des del comitè de Vaga de Totes de València convoquem a totes les dones dels moviments socials i col·lectius de la ciutat per trobar-nos i preparar juntes la jornada feminista del 8 de març d’enguany.

El grup de Vaga de Totes de València va sorgir arrel de la iniciativa de les companyes de Barcelona que des de diferents espais feministes, s’hi sumaren dones diverses, de totes les edats i amb bagatges activistes, laborals i personals diversos. Mitjançant el procés assembleari obert iniciat fa uns mesos, es va decidir que la primera jornada de la #VagaDeTotes fos el 22 d’octubre de l’any passat on el nostre comitè va sorgir, i on vam començar a pensar com volem dur a terme, per adaptar les realitats de cadascuna aquests dies de lluita en torn al 8 de març. Des de llavors estem treballant cap a la vaga general -social i laboral, productiva i reproductiva, feminista i radical-.

Així doncs, volem obrir un espai a on trobar-nos i poder construir la unitat d’acció feminista i anticapitalista a la nostra ciutat de cara a aquest 8 de març. Pensem que és una molt bona data per poder descentralitzar als barris la nostra acció política i preparar des del principi de manera conjunta la possible posada en escena del mateix 8 de març.

Per aquests motius, us proposem, a totes les dones de moviments socials, col·l3ctius i a nivell individual, trobar-nos dilluns 2 de febrer a les 19h al CSB Terra de Benimaclet (C/ Baró de Sant Petrillo º9) i que entre TOTES portem idees, propostes, etc. al respecte. I a més a més, us demanem que feu extensible aquesta invitació/convocatòria a totes les persones socialitzades com a dones que penseu que puguen estar interessades així com fer difusió d’aquesta crida a col·lectius afins. En cas de que la data proposada no siga adient per alguna de vosaltres, o si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte mitjançant aquest mail: vagadetotesvalencia@gmail.com per seguir en contacte i que d’una o altra manera estiguem totes presentes i participem segons les nostres possibilitats.


TOTES som necessàries. Vine, i hi participa! Entre TOTES, tot!
Per la unitat d’acció feminista i anticapitalista! Els carrers són nostres.

Cap a la #VagadeTotes!

142143079413650

Acerca de Vaga de Totes

Assemblea de dones, lesbianes i trans, que lluita des del feminisme per la reivindicació del treball domèstic i de cures com a motor de canvi. vagadetotes@gmail.com
Esta entrada fue publicada en Convocatories, Posa't al dia. Guarda el enlace permanente.