Reconeixement del 15M

Dins les activitats de celebració del 4rt aniversari del 15M  a la plaça Catalunya de Barcelona el grup organitzador va voler donar reconeixement a algunes de les lluites actives que d’alguna manera han recollit allò que va significar el 15M.

El dissabte dia 16 en un acte a la plaça de Catalunya  el 15M va oferir un homenatge a lluites com la PAH, la Marea per la sanitat pública, Prostitutes Indignades, Tanquem els CIE, Reraguarda en Moviment i Ojo con tu ojo, la Plataforma per una Educació Pública i de Qualitat, les encausades del Parlament, la gent afectada per l’operació Pandora, el documental Ciutat Morta, l’Àgora Juan Andrés Benítez, les revistes La Directa i  Cafèambllet i a nostres mateixes.

Unes companyes van ser les encarregades de recollir el reconeixement a la Vaga de Totes i explicar la propera convocatòria del 19 de maig. Des d’aquí el nostre agraïment per aquest reconeixement i a les persones que van organitzar l’aniversari del 15M per tornar a recuperar la plaça i donar visibilitat a tantes lluites.

2015mBcn

2015mBcn

Acerca de Vaga de Totes

Assemblea de dones, lesbianes i trans, que lluita des del feminisme per la reivindicació del treball domèstic i de cures com a motor de canvi. vagadetotes@gmail.com
Esta entrada fue publicada en Posa't al dia y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.